Contactgegevens

Mercuriusweg 4
8938 AR Leeuwarden

058 280 2863

info@edelstomerijmiedema.nl

Contactformulier

Bericht versturen
Wij zijn vrijdag 10 mei gesloten!

Veelgestelde vragen

Kunnen particulieren langskomen bij de hoofdvestiging?

Particuliere klanten zijn van harte welkom bij onze hoofdvestiging op de Hemrik. Tevens kunnen wij hier ook op afspraak binnen 24 uur leveren.

Wat moet ik doen?

Jij levert jouw was- en stoomgoed af bij één van onze locaties. Wij zullen je assisteren en een afhaalmoment bepalen. Vervolgens kun jij jouw was- en stoomgoed weer ophalen bij dezelfde locatie.

Wanneer krijg ik mijn wasgoed terug?

De levertijd van je was- en stoomgoed verschilt per locatie. Indien er sprake is van spoed, kunnen wij op afspraak op onze hoofdvestiging binnen 24 uur leveren.

Voor alle andere locaties geldt een levertijd van 2 tot 5 dagen. Bij het afleveren word je geïnformeerd over de exacte datum.

Mijn product staat niet in de tarievenlijst.

Als je geen overeenkomstig product kunt vinden in onze tarievenlijst, kun je altijd even contact met ons opnemen. Je bent ook welkom bij onze hoofdvestiging.

Wat zijn de openingstijden?

Je kunt de openingstijden per locatie bekijken door op één van onze locaties te klikken op onze kaart.

Wat is een luxe reiniging?

Wij zullen jouw was- en stoomgoed tijdens het reinigingsproces behandelen met Scotchgard. Scotchgard is een vlek- en waterafstotend middel dat bescherming biedt tegen vuil- en vetvlekken.

In tegenstelling tot Scotchgard-sprays impregneren wij de stof om zo optimale bescherming te bieden zonder kwaliteitsverlies.

Zijn jullie een gecertificeerde stomerij?

Wij zijn een NETEX-gecertificeerd bedrijf. Hiermee voldoen wij aan strenge normen rond kwaliteit, hygiënisch werken, service, arbeidsomstandigheden en sociale maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Heb je meer vragen?

Neem snel contact met ons op!

Voor meer informatie kunt je een e-mail sturen naar info@edelstomerijmiedema.nl of bellen naar 058 280 2863.